Vi tilbyder

VI TILBYDERKattens Ophold


Under opholdet vil din kat blive fodret med tørkost og selvfølgelig altid have adgang til frisk vand. Foderet vil stå fremme hele dagen, så den kan spise, når den er sulten. Det er det sundeste for katten.

Det kan være en fordel at medbringe en smule af det foder, katten plejer at få, så det kan blandes i foderet de første dage for at give en nemmere overgang til det nye foder.

Ønsker du at katten får sit eget foder under hele opholdet, er du velkommen til at medbringe dette. Dette gælder naturligvis også eventuel vådkost. Obs! det koster 30 kr ekstra per kat for Barf kunder.ne under opholdet har altid vores tørkost til deres lejlighed og frisk kold vand men kan også medbringe deres eget foder.

 
Pleje


For katte der har brug for ekstra pleje, som f.eks. langhårede katte der har brug for regelmæssig børstning kan vi også tilbyde dette efter aftale. Børstningen forhindrer sammenfiltring af pelsen som kan forekomme over tid.

Miljø og Sundhed


Katten skal som minimum være vaccineret mod kattesyge, influenza og klamydia. Vaccinationen må ikke være ældre end et år og yngre end 14 dage. Kun raske katte modtages i pensionen. Vi forbeholder os ret til at afvise pasning hvis det viser sig at katten ikke er rask ved indlevering.

Vaccinationsattest skal forevises ved indlevering. Derudovre skal  Hankatte over 7 mdr.  være kastreret.


   Katten skal være behandlet mod lopper og orm inden et pensionsophold. Få evt. et godt råd hos din dyrlæge. Hvis vi opdager orm eller looper hos din kat, behandler vi på ejerens regning.

For god ordens skyld understreges det, at pasning i pensionen sker på Katteejers fulde ansvar og risiko.
Omsorg


Under opholdet i pensionen bliver der taget vare på katten med omhu og den kæles hvis den har behov for det. Vi er meget opmærksom på den enkelte kat og læser dens signaler. I tilfælde af sygdom kontaktes først ejeren, hvis det er muligt, og ellers Kattepensionens dyrelæge med mindre andet er aftalt. Kattepensionens dyrlægebesøg er på katteejers regning. Vores pensionen er sikkerhedsmæssigt forvarligt og indrettet med meget hensyn til at skabe et miljø der tilgodeser kattens naturlige behov..