Priser og betaling

PRISER OG BETALING

KattePensionens Service


Kattepensionen  har mange stamgæster og flere katte har holdt ferie hos os mange gange.

Hvis man booker en hel måned på en gang gives der ti procent i rabat. Der er tilbydes både almindelige indebure, ekstra store indebure til flere katte samt indebure med egen udegård via kattelem. Det er vigtigt, at du oplyser dit ønske, når du ringer eller skriver. Vi vender så tilbage og oplyser, om det kan opfyldes på det ønskede tidspunkt. Tidspunkt for ankomst, afhentning og besøg skal altid aftales i forvejen. 
Priser for ophold i pensionen per dag


                                                                               


1 Kat pr. dato                                           120 kr.


2 Katte i samme bur pr. dato                   180 kr.


3 Katte i samme bur pr. dato                   240 kr.Kattepensionen er godkendt af fødevarestyrelsen region øst med positive bemærkninger som "dejlige omgivelser, god plads og flotte forhold ".

Betaling

 Vi tager ikke dankort. Betaling foretages kontant, ved bankoverførsel til konto 8113-8564045 eller mobilepay 38421 inden afhentning.

Indleverings og afrejse dagen regnes som hele dage, og der betales for hele den bestilte periode, selv om du vælger at hente tidligere.

Når du kommer med din kat/katte, udfylder vi sammen en pasningserklæring, så ved vi så meget om din kat/katte som muligt.Hos os får I kun det bedste for vi ved godt hvor meget dine katte betyder for jer.